Fit & fabulous

Lijf en leven in balans

Anne Haakmeester

paperback/ gebrocheerd: € 20,00: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 9789024579846, geïllustreerd, 176 blz., april 2018
Formaat: 25,2 (h) x 19,6 (b) x 1,7 (d) cm. Gewicht: 687 gram.

Uitgever: Luitingh Sijthoff

beschrijving

FIT & FABULOUS van Anne Haakmeester (Fannetiek) is de start van jouw lifetime fitjourney.

FIT & FABULOUS is hét no-nonsense handboek voor iedere vrouw die graag Gelukkig, Gezond én in Good Shape wil zijn en vooral wil blijven. Voor de rest van haar leven.
Geen tijdelijke diëten, geen drastische 8-weken-programma's, geen blaadjes sla of uren op de loopband. In FIT & FABULOUS leer je stap voor stap terug te gaan naar de basis en alle ruis te verwijderen die jou tot nu toe heeft tegengehouden om je doelen écht te bereiken.

Anne Haakmeester is healthcoach, nutritionist en een succesvol blogster met haar eigen online platform, Fannetiek.nl, dat zij vier jaar geleden heeft opgericht. Hierop inspireert en informeert ze vrouwen die graag meer willen leren over een fit lijf en een gezonde mindset wat betreft trainen en voeding.

Annes zoektocht naar een gezond en fit lichaam heeft haar de afgelopen tien jaar bloed, zweet en tranen gekost, maar leverde haar ook de visie op die zij in haar boek wil meegeven. Zo blijf jij niet rondlopen met de vragen die zij ook ooit had over sporten, dieet en voeding.
Met dit boek wil Anne iedereen inspireren en motiveren met maar één doel: naast Gelukkig en Gezond, ook in Good shape zijn (en blijven!).

Inkijkexemplaar:

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling:

Bot detected - pagehit Not For our stats.