Handboek ontwikkelingsgericht coachen

een hefboom voor zelfsturing

r. Vandamme

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Handboek ontwikkelingsgericht coachen

paperback/ gebrocheerd: € 51.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789024416301, geïllustreerd, 365 blz., July 2003
Formaat: 23.5 (h) x 15.0 (b) x 2.8 (d) cm. Gewicht: 502 gram.

Uitgever: Uitgeverij Boom/Nelissen

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Als u met coachen daadwerkelijk iemand vooruit wilt helpen bij het werk of in het privé-leven, doet u meer dan ondersteunen of acties opvolgen. Dan coacht u de cliënt primair bij de ontwikkeling van het zelfsturend vermogen. Dit vermogen helpt de cliënt om zelf een nieuwe taak op te pakken of een uitdaging aan te gaan. Rudy Vandamme geeft in het Handboek Ontwikkelingsgericht coachen aan hoe u alles wat een persoon doet meer zelfsturend kunt maken.

Ontwikkelingsgericht coachen is geen nieuwe vorm van coachen, maar een stap verder in het helpen van mensen. Het boek vormt een leidraad voor de aankomende ontwikkelingsgerichte coach. Het bevat de methodiek om patronen te zoeken die zelfsturing belemmeren, de manieren om zelfsturing te bevorderen, een coachingstraject in fasen en een model met niveaus van zelfsturing. De uitgebreide cases geven een beeld van de rol van de coach in het coachingsgesprek en de ontwikkeling van de gecoachte.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Handboek ontwikkelingsgericht coachen

paperback/ gebrocheerd: € 44.95
Ontwikkelingsgericht Coachen neemt binnen de wereld van coaching een voortrekkersrol in. Het benadrukt het belang van een diepere dimensie ...

Meer boekennieuws op Facebook.