Set: Orchideeën in Noord-Nederland + Kleine orchideeëngids

Hans Dekker

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Set: Orchideeën in Noord-Nederland + Kleine orchideeëngids

samengesteld pakket: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789023257356, geïllustreerd, 176 blz., April 2020
Formaat: 21.8 (h) x 21.4 (b) x 2.3 (d) cm. Gewicht: 724 gram.

Uitgever: Gorcum b.v., Koninklijke Van

beschrijving

In Nederland zijn gelukkig op veel plaatsen orchideeën te vinden. In bermen en parken, maar ook in heide en hooiland. Soms groeien daar ronduit spectaculaire soorten en variëteiten. Ook in de nieuwe natuurontwikkelingsgebieden zijn orchideeën vaak al snel present. Hun voorkomen geeft beheerders waardevolle informatie over hoe onze natuur er ter plaatse voorstaat. Het valt echter niet mee om de orchideeën die je in het veld tegen komt vlot op naam te herkennen. Daar helpen deze twee boeken bij. In Kleine orchideeëngids voor boven de grote rivieren zorgt de combinatie van duidelijke foto’s met een beknopte tekst waarin puntsgewijs de kenmerken worden weergeven, ervoor dat je alle soorten die je vindt kunt herkennen. Dat maakt het struinen in de natuur nog leuker! Pictogrammen maken het je gemakkelijk om kleur, hoogte, zeldzaamheid en belangrijkste type natuur waarin de orchideeënsoort voorkomt, te bepalen.
De verdieping kun je vinden in het boek Orchideeën in Noord-Nederland. Samen vormen deze twee boeken een mooie set waarin alle kenmerken van de orchideeën die in Nederland boven de grote rivieren te vinden zijn beschreven staan.
Uiteraard zijn de twee boeken ook los te verkrijgen via onze webshop:
Orchideeën in Noord-Nederland: https://www.vangorcum.nl/zoeken/100-24_Orchideeen-in-Noord-Nederland
Kleine orchideeëngids voor boven de grote rivieren: https://www.vangorcum.nl/cultuur-historie/100-339_Kleine-orchideeengids-voor-boven-de-grote-rivieren

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.