Grow in the dark

De gids voor de keuze & verzorging van jouw schaduwplant

Lisa Eldred Steinkopf

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Grow in the dark

gebonden: € 20.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789023016526, 160 blz., October 2020
Formaat: 22.7 (h) x 20.8 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 648 gram.

Uitgever: Becht

beschrijving

‘Grow in the dark werpt op een overzichtelijke manier, met mooie foto’s, bruikbare tips en veel plantprofielen licht op de vraag hoe je van je donkere ruimte tóch een plantenparadijs maakt. Nu is er écht geen excuus meer om geen planten in huis te halen!’ – Mandy Bollegraf, schrijver en fotograaf van kamerplantenboek Plantastic.
‘Een onmisbare gids voor beginnende – en meer ervaren – plantenliefhebbers. Dit boek leert je je eigen urban jungle in te richten op maat van je woning, en geeft je nuttige tips over het verzorgen en grootbrengen van je groene huisgenoten. Want zelfs een woning met weinig licht kan een plantenpaleis worden.’ – Thomas Goyvaerts, botanical influencer @planttrekker
Wil jij ook dolgraag een groene jungle in huis, maar woon je driehoog achter zonder direct zonlicht? Of heb je aan zon geen gebrek, maar ook nog genoeg schaduwrijke hoekjes waar je wel wat groen gezelschap kunt gebruiken? Voor iedereen met deze zolderkamertjes, schemerige gangen en andere donkere plekken in huis is er goed nieuws: ook hier kun je gelukkige planten houden! In Grow in the dark staan meer dan 50 planten die een plekje in de schaduw geen enkel punt vinden. Aan de hand van de plantprofielen kun je bepalen welke plant geschikt is voor jouw huis en hoe je deze het beste kunt verzorgen. Zo creëer ook jij in no time een groene oase thuis.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.