Cyprus

Familierecepten uit een eilandkeuken

Georgina Hayden

 
 

gebonden: € 27.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789023016267, geïllustreerd, 304 blz., September 2019
Formaat: 25.4 (h) x 19.9 (b) x 3.3 (d) cm. Gewicht: 1195 gram.

Uitgever: Becht

fotografie: Kristin Perers

beschrijving

De keuken van Cyprus is een smeltkroes van mediterrane en Midden- Oosterse smaken. Deze fantastische combinatie levert heerlijke gerechten op zoals ontbijtcake met appel en olijfolie, calamari met venkel, geroosterdekikkererwten-sesamsoep en langzaam gegaard varkensvlees met kweeperen. In Cyprus vind je recepten voor ontbijtjes, mezze, gerechten met groente, granen, vis of vlees, bijgerechten, zoetigheden en drankjes.

Georgina Hayden – auteur van Slow – groeide op in Londen, maar via haar Grieks-Cypriotische grootouders – die een Cypriotisch restaurant en delicatessezaakje uitbaatten – kreeg ze alles mee over de Cypriotische cultuur en keuken. In Cyprus deelt ze haar favoriete familierecepten, van generatie op generatie met liefde overgedragen. De prachtige sfeerfoto’s laten een rustiek eilandleven zien waarin het familieleven, verse producten en samen lekker eten centraal staan.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.