Windows 7 voor senioren

Francisca Fouchier

paperback/ gebrocheerd: € 19,95: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 9789022959497, geïllustreerd, 416 blz., februari 2010
Formaat: 26,4 (h) x 20,0 (b) x 3,0 (d) cm. Gewicht: 1145 gram.

Uitgever: A.W. Bruna Nieuwe Media

beschrijving

Windows 7 voor senioren is geschreven voor iedereen die op latere leeftijd met de pc wil leren werken. Bovendien is dit boek bij uitstek geschikt voor de wat oudere computergebruiker, omdat er geen voorkennis wordt verondersteld en elke stap wordt uitgelegd en ondersteund met duidelijke afbeeldingen. Windows 7 voor senioren geeft u in korte tijd een helder inzicht in de werking van Windows 7 en de mogelijkheden die de pc u biedt.Wat leert u in dit boek:

U leert Windows 7 op te starten en af te sluiten, programma's te starten en te beëindigen en u maakt kennis met de geheel vernieuwde taakbalk. Maar u leert bijvoorbeeld ook te werken met de verbeterde interface en virtuele mappen. Verder komen ook het delen van muziek, foto's en film, uitgebreide thema's voor het uiterlijk van Windows en de verbeterde beveiliging en apparaatbeheer aan bod in dit boek.Wat biedt Windows 7 voor senioren u:

Dit boek is volledig grafisch van opzet en bij uitstek geschikt voor iedereen die voor het eerst met Windows 7, de opvolger van Windows Vista, gaat werken. Alle mogelijkheden van het besturingssysteem worden vanaf de eerste kennismaking stapsgewijs behandeld, met daarbij ruime aandacht voor de basisvaardigheden van het computergebruik. Alle opdrachten die u uitvoert, worden geïllustreerd met een afbeelding. Aan het einde van elk hoofdstuk vindt u een korte samenvatting en praktische oefeningen.


Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling:

Bot detected - pagehit Not For our stats.