Ik mis je

Verloren, maar niet vergeten…

Harlan Coben

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Ik mis je

paperback/ gebrocheerd: € 12.50

ISBN: 9789022591833, 368 blz., January 2021
Formaat: 21.6 (h) x 14.1 (b) x 3.0 (d) cm. Gewicht: 463 gram.

Uitgever: Boekerij

vertaald door: Martin Jansen in de Wal

beschrijving

Hoewel NYPD-detective Kat Mahon praktisch getrouwd is met haar werk, wil ze internetdating toch een keer een kans geven. Een stortvloed van emoties die ze jarenlang heeft genegeerd, overspoelt haar als ze op het profiel stuit van haar ex-verloofde Jeff, die haar hart brak en die ze al achttien jaar niet heeft gezien.

Kat voelt een vleugje hoop; dit zou weleens het moment kunnen zijn om het verleden te vergeten en met een schone lei verder te gaan. Maar als ze contact zoekt met de man achter het profiel, maakt die hoop snel plaats voor achterdocht en pure angst. Is dit wel echt Jeff? Speelt hij een spel? En waar was hij de afgelopen jaren?

 

De pers over Harlan Coben

'Cobens thrillers staan op eenzame hoogte.' Algemeen Dagblad

'Coben gaat ten koste van je nachtrust.'Vrij Nederland

'Coben is als een ritje in een achtbaan: superieur vermaak. Onderweg uitstappen is zo goed als onmogelijk.'de Volkskrant

'De verhaallijnen knoopt Coben in een weergaloos slot kundig aan elkaar.' Trouw

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)

Harlan Coben is de eerste auteur die alle grote Amerikaanse thrillerprijzen op zijn naam schreef. Zijn boeken zijn keer op keer wereldwijde bestsellers. Naast standalones schrijft hij een serie over sportmakelaar en privédetective Myron Bolitar. Coben woont met zijn vrouw in New Jersey.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.