De macht van één man

Tony Schumacher

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De macht van één man

paperback/ gebrocheerd: € 20.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789022590591, 368 blz., August 2020
Formaat: 23.0 (h) x 15.1 (b) x 3.3 (d) cm. Gewicht: 626 gram.

Uitgever: Boekerij

serienaam/reeks: John Rossett

vertaald door: Gerard Suurmeijer

beschrijving

Tony Schumacher ontving voor zowel Tijden van duisternis als De Britse Leeuw maar liefst vijf sterren van Vrij Nederland


Werken voor de SS in het door de Duitsers bezette Londen is nooit makkelijk geweest voor politie-inspecteur John Rossett, maar hij maakt er het beste van. Wanneer SS-kapitein Karl Bauer, een sluwe, meedogenloze man, de Amerikaanse consul in Liverpool vermoordt en daarna op de vlucht slaat, wordt Rossett aangesteld om de moordenaar te vinden.


Terwijl de nazi’s Londen nog stevig in hun greep hebben, wordt Liverpool gerund door criminelen en het Britse verzet. De havenstad met haar talloze verwoeste gebouwen lijkt de ideale plek voor Bauer om zich te verschuilen. Bauer, bijgenaamd ‘De Beer’, heeft inmiddels zijn trouw aan de nazi’s afgezworen, en heeft zijn focus verlegd naar Rossett. Bauer wil Rossett vernietigen, en zal zich door niets of niemand tegen laten houden. Rossett vecht terug, en terwijl de Duitse bezetting op haar laatste benen lijkt te lopen, laat hij zien hoe de macht van één man het verschil kan maken.


Tony Schumacher in de pers


‘Magistraal, fascinerend, prachtig geschreven verhaal vol bedrog en verraad. Lees, huiver en bewonder.’ ***** VN Detective en Thrillergids over Tijden van duisternis

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)

Tony Schumacher schreef voor The GuardianThe Huffington Post en Liverpool Confidential Magazine. Hij heeft gewerkt als bouwvakker, agent, acteur, stand-upcomedian en maakte films voor de BBC Politics ShowTijden van duisternis is zijn debuut.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.