Als het bloedt

Stephen King

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Als het bloedt

paperback/ gebrocheerd: € 24.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789022590256, 416 blz., May 2020
Formaat: 23.1 (h) x 15.0 (b) x 3.8 (d) cm. Gewicht: 730 gram.

Uitgever: Boekerij

vertaald door: Annemarie Lodewijk

beschrijving

‘De koning van het spannende genre.’ VN Detective en Thrillergids


Een must voor King-fans! Als het bloedt bevat vier gloednieuwe verhalen van de geliefde meesterverteller. Naast het titelverhaal ‘Als het bloedt’, met oude bekende Holly Gibney in de hoofdrol, bevat deze bundel ook de verhalen ‘De telefoon van meneer Harrigan’, ‘Het leven van Chuck’ en ‘Rat’.


De telefoon van meneer Harrigan


Na het overlijden van zijn enige vriend raakt Craig in een diep dal. Zoekend naar troost blijft hij meneer Harrigan bellen en zijn voicemail inspreken. Op een dag vertelt Craig dat hij wordt gepest. Maar als hij de volgende dag op school komt, is de pestkop spoorloos verdwenen…


Het leven van Chuck


Marty Anderson had zich het einde der tijden heel anders voorgesteld. Terwijl de Apocalyps met rasse schreden nadert, verschijnen overal advertenties die ene ‘Chuck’ bedanken voor 39 geweldige jaren dienst. Wie is deze Chuck? En kan het eind van de wereld nog worden afgewend?


Als het bloedt


Een bomaanslag op een basisschool eist tientallen slachtoffers, voornamelijk kinderen. Als Holly Gibney het nieuws op het journaal hoort, gaan haar nekharen overeind staan. Ze is ervan overtuigd dat de nieuwslezer iets met de gruwelijke aanslag te maken heeft. Maar wat?


Rat


Om in alle rust te kunnen schrijven, trekt Drew Larson zich terug in een afgelegen hut. Dat is niet zonder gevaar: de laatste keer dat Drew een verhaal kwijt moest, kostte hem dat bijna zijn verstand. Dit keer lijkt alles goed te gaan, tot er een mysterieuze rat verschijnt die aanbiedt hem te helpen. Tegen een prijs.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)

Stephen King (Portland, Maine, 1947) is een begrip. Zijn boeken zijn stuk voor stuk bestsellers en wereldwijd werden er circa 400 miljoen exemplaren van verkocht. Vanaf 2019 verschijnen de boeken van Stephen King bij Meulenhoff Boekerij.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.