Niemand komt je redden

Alex Marwood

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Niemand komt je redden

paperback/ gebrocheerd: € 21.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789022589618, 400 blz., June 2020
Formaat: 23.0 (h) x 15.0 (b) x 3.7 (d) cm. Gewicht: 681 gram.

Uitgever: Boekerij

vertaald door: Mariëtte van Gelder

beschrijving

‘Verschrikkelijk spannend, met geweldige personages.’ Stephen KingToen Romy klein was, werd er niet over de doden gesproken.Diep in de bossen van Noord-Wales, achter metershoge stenen muren, houden de leden van de sekte De Ark zich schuil. Hun bestaan is in nevelen gehuld, zorgvuldig verborgen voor de buitenwereld. Dan slaat het noodlot toe: een mysterieus gif snijdt als een mes door de gemeenschap en eist de levens van honderden leden. Chaos breekt uit. In paniek slaan de overlevenden op de vlucht.Onder hen bevindt zich Romy. Zij is opgegroeid in de sekte en als ze zich wil redden in de vreemde buitenwereld, zal ze een paar belangrijke lessen moeten leren. Zoals wie je kunt vertrouwen, en wie je moet vrezen. En wat haar moeder al die jaren geleden zoveel angst aanjoeg dat ze haar dochter achterliet. En bovenal: dat Romy’s wens om de sekte te vergeten niet betekent dat de sekte haar ook vergeten is.

De pers over Alex Marwood


‘Zelden heb ik een boek gelezen dat ik zó moeilijk kon wegleggen!’ The Independent‘Perfect geplot en spannend vanaf de eerste pagina. Om diep in de nacht uit te lezen.’ Library Journal‘Marwood is een meester van de moderne misdaadfictie.’ Booklist


Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)

Alex Marwood is een Britse journaliste. Haar twee eerdere thrillers werden met diverse prijzen bekroond en van beide boeken werden de filmrechten verkocht. Ze woont in Londen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.