Zonder gezicht

Robert Bryndza

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Zonder gezicht

paperback/ gebrocheerd: € 19.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789022588819, geïllustreerd, 400 blz., July 2020
Formaat: 21.6 (h) x 14.0 (b) x 3.7 (d) cm. Gewicht: 589 gram.

Uitgever: Boekerij

serienaam/reeks: Kate Marshall

vertaald door: Willeke Lempens

beschrijving

Kate Marshall is een sterke vrouwelijke hoofdpersoon à la Erika Foster en Helen Grace.

Zestien jaar geleden was Kate Marshall een veelbelovende jonge politiedetective bij de Londense politie. Tot ze de opdracht kreeg een seriemoordenaar op te sporen, en hij haar eerst vond. Kate’s carrière eindigde in een schandaal en ze bleef getraumatiseerd, verraden en publiekelijk vernederd achter.

Jaren later worstelt Kate nog steeds met de gevolgen als ze de kans krijgt haar verleden recht te zetten. Er lijkt een copycat-moordenaar actief die het afgrijselijke werk van zijn idool voortzet. Kate wordt opnieuw de verwrongen geest in getrokken van een moordenaar die ze maar al te goed kent. Ooit was ze het beoogde vijfde slachtoffer – en zijn opvolger lijkt vast van plan om het werk nu af te maken.

‘Een bloedspannende start van Bryndza’s nieuwe serie. De lezers zullen ernaar uitkijken om meer over de complexe Kate te kunnen lezen.’ Publishers Weekly

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)

Robert Bryndza werd in Groot-Brittannië geboren en woont tegenwoordig in Slowakije. In 2016 verscheen zijn thrillerdebuut Het meisje in het ijs, met Erika Foster in de hoofdrol, dat al snel een wereldwijde bestseller werd.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.