Op de vlucht

Liefde kan een belangrijke drijfveer zijn - net als wraak

Nora Roberts

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Op de vlucht

paperback/ gebrocheerd: € 17.99

ISBN: 9789022588130, 512 blz., July 2020
Formaat: 21.6 (h) x 14.0 (b) x 4.0 (d) cm. Gewicht: 685 gram.

Uitgever: Boekerij

vertaald door: Fast Forward Translations

beschrijving

Al wordt een ontvoerde tiener weer teruggevonden, haar beproeving is nog lang niet voorbij


Caitlyn Sullivan, een dochter van Hollywoodberoemdheden, is op haar tiende al een ster, en nog steeds gek op verstoppertje spelen met haar nichtjes in het grote familiehuis in Big Sur. Het is tijdens een van die spelletjes dat Cate verdwijnt. Ze blijkt te zijn ontvoerd, maar ze is een slimme overlever, en ze slaagt erin te ontsnappen. Tiener Callan Cooper is geschokt als hij het bont en blauwe, doodsbange meisje vindt, in elkaar gedoken in een uithoek van de ranch waarop hij woont. Als hij en zijn familie haar verhaal horen, bieden ze haar bescherming en onderdak en regelen ze de hereniging met haar dierbaren.


Maar Cates beproevingen zijn nog niet voorbij: ze ontdekt het verraad van iemand die ze vertrouwde. Ze vertrekt naar Ierland, waar ze weliswaar veilig is, maar waar ze toch door rusteloosheid wordt geplaagd. Uiteindelijk keert ze terug naar Los Angeles, in de hoop af te kunnen rekenen met het trauma dat haar leven heeft bepaald. Wat ze nog niet weet is dat er lang geleden twee zaadjes zijn geplant: een van liefde en een van wraak.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)

Nora Roberts is een van de meest gelezen auteurs ter wereld. Van haar ruim 225 titels werden al meer dan 500 miljoen exemplaren verkocht en een groot aantal kwam meteen op nummer 1 van de The New York Times-bestsellerlijst terecht. Nora Roberts woont met haar man in Boonsboro, Maryland.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.