Een zomer vol herinneringen

Lucy wil niets liever dan het verleden vergeten, terwijl haar tante juist alles doet om haar herinneringen vast te houden

Liz Fenwick

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Een zomer vol herinneringen

paperback/ gebrocheerd: € 18.99

ISBN: 9789022586747, 416 blz., March 2021
Formaat: 21.6 (h) x 14.1 (b) x 3.5 (d) cm. Gewicht: 530 gram.

Uitgever: Boekerij

vertaald door: Harmien Robroch

beschrijving

Een aangrijpende roman over twee vrouwen: de ene verliest langzaam al haar herinneringen, de andere kan het verleden maar niet vergeten

Hebe is nog maar drieënvijftig als ze te horen krijgt dat ze een vroege vorm van alzheimer heeft. Ze doet haar best de kwaliteit van haar leven, haar baan en de relatie met haar man en kinderen te behouden, maar als ze elke dag een beetje meer van zichzelf verliest, raakt ze in paniek. Ze vlucht naar de enige plek waar ze zich veilig en geborgen voelt: het familievakantiehuis in Cornwall.

Hebes nichtje Lucy worstelt juist met herinneringen die ze maar niet kan vergeten, hoe graag ze ook zou willen. Ze volgt haar tante naar Cornwall, in de hoop daar de rust te vinden die ze zo nodig heeft. Maar bij aankomst wordt al snel duidelijk dat het geheim dat Lucy al tien jaar heeft moeten bewaren zo zijn eigen manieren heeft om aan de oppervlakte te komen.

De twee vrouwen ontdekken ieder voor zich dat ze in de loop der tijd uit het oog hebben verloren wat echt belangrijk voor hen is, en dat loslaten ook een bevrijding kan betekenen.

In de pers

‘Een authentiek, prachtig verhaal dat lezers niet onberoerd zal laten!’ NBD Biblion

‘Een boeiende, vlot geschreven roman, die ik met plezier heb gelezen.’ Nederlands Dagblad

‘Een hartverscheurend verhaal over verlies en herstel.’ Woman and Home

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)

Liz Fenwick groeide op in Massachusetts. Ze woonde over de hele wereld, maar verloor haar hart aan Zuid-Engeland. Haar onweerstaanbare romans, die in dertien talen worden vertaald, spelen zich af tegen de achtergrond van dit prachtige landschap.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.