Koud bloed

Ze werd verliefd op een moordenaar. Nu is ze er zelf ook een.

Robert Bryndza

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 15.99

ISBN: 9789022586716, 352 blz., September 2019
Formaat: 21.6 (h) x 14.1 (b) x 3.2 (d) cm. Gewicht: 525 gram.

Uitgever: Boekerij

serienaam/reeks: Erika Foster

vertaald door: Jan Mellema

beschrijving

Deel 5 in de Erika Foster-serie‘Een meeslepend steekspel. Een prima speurder waar ik meer van wil horen.’ Trouw over Het meisje in het ijs


Voor de fans van Karin Slaughter en M.J. ArlidgeDe koffer was zwaar verroest. Erika Foster hield stug vol en uiteindelijk gaf hij mee. Maar de inhoud van de koffer overtrof haar ergste nachtmerries.
Wanneer een gehavende koffer met het verminkte lichaam van een jonge man aan de oever van de Theems aanspoelt, is zelfs rechercheur Erika Foster geschokt. Ze heeft al heel wat gruwelen voorbij zien komen in haar leven, maar dit heeft ze nooit eerder gezien. Terwijl Erika en haar team de zaak voorbereiden leggen ze de link met een ander slachtoffer, een jonge vrouw die twee weken eerder in een vergelijkbaar type koffer werd gevonden.

Erika realiseert zich dat ze op het spoor is van een seriemoordenaar, die klaar is om opnieuw toe te slaan. Nog voordat ze een volgende stap kan zetten, wordt zij zelf slachtoffer van een brute aanval. Maar Erika is een doorzetter, en niets zal haar tegenhouden. Dan blijkt het leven van twee kinderen van haar collega in gevaar, en wordt de situatie nog nijpender. En in die race tegen de klok doet Erika een nieuwe schokkende ontdekking: er is meer dan één moordenaar.

Over de boeken van Robert Bryndza


‘Intrigerend… de Erika Foster-reeks kan zeker iets toevoegen aan het welgevulde rijk der spannende boeken.’ De Telegraaf


‘Goed nieuws: er is een nieuwe, sterke Britse inspecteur opgestaan: Erika Foster.’ Zin


Het meisje in het ijs is een topthriller die je via onverwachte wendingen meevoert naar een verrassend einde.’ Margriet


Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)

Robert Bryndza werd in Groot-Brittannië geboren, en woont tegenwoordig in Slowakije. Hij is acteur en schrijver.

  1. Leg in mijn winkelwwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.