Alegria

Vind vreugde in de kleine dingen

Francesc Miralles; Àlex Rovira

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Alegria

gebonden: € 15.99

ISBN: 9789022584965, geïllustreerd, 272 blz., January 2020
Formaat: 20.9 (h) x 13.5 (b) x 3.0 (d) cm. Gewicht: 438 gram.

Uitgever: Boekerij

illustrator: Anna Rovira Celma

vertaald door: Jacqueline Visscher

trefwoorden: alegria alegría geluk ikigai kleine dingen levenslessen masuno mediterraan op zoek naar geluk oranje boek sinaasappels spanje sunim vreugde

beschrijving

Inspirerende non-fictie van een van de auteurs van Ikigai over het vinden van vreugde in het leven van alledag‘Alegría’ (vreugde) is anders dan geluk: aan de hand van prachtige voorbeelden leer je uiteindelijk geluk te vinden door dagelijks stil te staan bij alle vreugdevolle momenten die het leven te bieden heeftAlegría, vreugde, is iets anders dan geluk. Maar door dagelijks vreugde te zoeken in kleine dingen en op allerlei momenten van de dag, komt echt geluk toch telkens een stapje dichterbij. Vreugde is een van onze basisemoties, je ziet het duidelijk bij pasgeboren baby’s die vol verwondering kijken naar de wereld om zich heen. Soms verliezen we dit een beetje uit het oog als volwassenen, maar we raken het gelukkig nooit helemaal kwijt.Alegría helpt je met heldere tips en inzichten om meer vreugde te halen uit de kleine dingen in het leven en uiteindelijk geluk te vinden.


Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)

Francesc Miralles (1968) studeerde literatuurwetenschappen en werkte bij een Spaanse uitgeverij tot hij besloot zelf te gaan schrijven. Hij woont in Barcelona en schrijft boeken en artikelen over spiritualiteit in diverse tijdschriften.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.