Het wonderlijke verhaal van de man die van India naar Zweden fietste voor de liefde

Ongelofelijk maar waargebeurd

Per J Andersson

 
 
paperback/ gebrocheerd: € 19.99: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 9789022584484, 304 blz., June 2018
Formaat: 21.6 (h) x 14.0 (b) x 2.8 (d) cm. Gewicht: 466 gram.

Uitgever: Boekerij

vertaald door: Daniëlle Stensen

beschrijving

Voor de fans van Slumdog Millionaire en LionEen koude decemberavond in New Delhi. Elke avond staat de jonge straatartiest PK mensen te portretteren in een parkje. PK heeft weinig bezittingen maar hij heeft wel een profetie die hij bij zijn geboorte meekreeg: ‘Je zult met een meisje trouwen dat niet uit het dorp komt, niet uit het district, zelfs niet uit ons land; ze zal muzikaal zijn, een jungle bezitten en geboren worden onder het sterrenbeeld Stier.’ Dan verschijnt er een jonge blonde vrouw die hem vraagt om haar portret te schilderen. Ze is geboren onder het teken van de os en PK weet direct dat zij de ware is.
Dit is het waargebeurde liefdesverhaal over PK, die op een tweedehands damesfiets een avontuurlijke reis maakte van meer dan 11.000 kilometer die hem door verschillende continenten voerde. Voor de vrouw van zijn dromen. Door zijn warme persoonlijkheid ontmoet hij veel verschillende mensen op The Hippie Trail, hij helpt een meisje in nood, komt ternauwernood Pakistan binnen en krijgt zelfs een vliegticket aangeboden van een vreemdeling. PK en Lotta zijn nog steeds gelukkig getrouwd en trots dat hun liefdesverhaal zoveel mensen aanspreekt.


De pers over Het wonderlijke verhaal van de man die van India naar Zweden fietste voor de liefde
‘Een feelgoodverhaal dat zo fijn is dat andere feelgoodverhalen zich er slecht door voelen.’ New York Times Book Review


‘Zo mooi, zo ontroerend en ook nog eens waargebeurd.’ Grazia‘Een episch verhaal over liefde en doorzettingsvermogen.’ BooklistInkijkexemplaar:

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: