De hobbit

of daarheen en weer terug

J.R.R. Tolkien

 
 

gebonden: € 19.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789022567722, November 2013
Formaat: 23.8 (h) x 15.9 (b) x 3.0 (d) cm. Gewicht: 566 gram.

Uitgever: Boekerij

vertaald door: Max Schuchart

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Uiteraard is dit een uitgave van het hele verhaal, maar waar gaat de film verder? Bilbo, Thorin en de rest van de dwergen zijn soort van heelhuids uit de Nevelbergen gekomen, maar nu moeten ze hun weg zien te vinden door het Deemsterwold… zonder de hulp van Gandalf. Eenmaal in Meerstad aangekomen is het tijd voor Bilbo om zijn afspraak na te komen: ze moeten de Eenzame Berg beklimmen, op zoek naar de geheime deur die toegang geeft tot Smaugs leger. En waar is Gandalf eigenlijk? Welke mysterieuze taak heeft hij te vervullen in het Zuiden?


Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)

John Ronald Reuel Tolkien werd geboren op 3 januari 1892 te Bloemfontein, Zuid-Afrika. In een hol onder de grond woonde een hobbit... Deze woorden schreef hij in 1928 op het onbeschreven eindexamenblad van een van zijn studenten. Het boek dat Tolkien over deze hobbits schreef was het begin van zijn wereldberoemde magnum opus, dat na vijftig jaar nog steeds als zowel het begin als het hoogtepunt van het fantasygenre wordt beschouwd: In de ban van de Ring.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

De Hobbit

paperback/ gebrocheerd: € 21.00
It tiidleaze mearke fan Bilbo Balsma, in fatsoenlike hobbit dy’t ynbrekker wurdt en yn sân hasten mei trettjin dwergen en de tsjoender ...

De Hobbit

paperback/ gebrocheerd: € 19.99

Meer boekennieuws op Facebook.