De Regels

Essentieel voor elke wielrenner

Velominati

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
De Regels

paperback/ gebrocheerd: € 15.00

ISBN: 9789021575735, 288 blz., April 2020
Formaat: 21.6 (h) x 13.4 (b) x 2.4 (d) cm. Gewicht: 374 gram.

Uitgever: Tirion Sport

beschrijving

De regels is dé gids voor wielrenners. Hij is gemaakt door de Velominati, een Engelstalig collectief van wielerliefhebbers, bekend van de zeer populaire website Velominati.com. Zij omarmen het wielrennen niet alleen als hobby, maar als een manier van leven, en zijn net zo bezeten van de stijl, de achtergronden en de wijsheden als van de prestaties. De regels is een essentieel onderdeel van de uitrusting van elke wielrenner – of je nu knarsetandend in de regen op de fiets naar je werk gaat of je je voorbereidt om die nieuwe Bernal of Van Vleuten te worden.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)

Velominati.com is een wereldwijd zeer populaire wielersite. De Velominati combineren grootse passie, ongeëvenaarde expertise, internationale waardering en schaamteloos geweldig zijn, en krijgen daarmee een zeer loyaal publiek voor terug, overal vandaan.

toelichting

De Velominati vormen een Engelstalig collectief rond de populaire website velominati.com. Zij omarmen het wielrennen niet alleen als hobby, maar als manier van leven, en ze zijn net zo bezeten van de stijl, de achtergronden en de wij sheden van het fietsen als van de prestaties. De regels is hun Bij bel, een essentieel onderdeel van de uitrusting van elke wielrenner - of je nu knarsetandend door de regen op de fi ets naar je werk gaat of ernaar streeft om de nieuwe Bernal of Van Vleuten te worden.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.