Restaurant De Kas

Van het land op het bord

Jos Timmer; Wim de Beer

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Restaurant De Kas

gebonden: € 34.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789021575315, 240 blz., May 2020
Formaat: 29.5 (h) x 23.2 (b) x 3.5 (d) cm. Gewicht: 1647 gram.

Uitgever: Kosmos Uitgevers

beschrijving

Restaurant De Kas is een van de eerste farm-to-table restaurants ter wereld en beroemd tot ver buiten Amsterdam. In hun eerste boek, Restaurant De Kas – Van het land op het bord krijg je een kijkje achter de schermen.



Sinds 2017 serveren chefs Jos Timmer en Wim de Beer dagelijks al het moois wat hun kassen in Amsterdam en hun tuin in de Beemster te bieden hebben. Kijk mee in de keuken van Restaurant De Kas en laat je thuis inspireren door meer dan 80 recepten waarin groente de hoofdrol speelt.



Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)

Jos Timmer en Wim de Beer hebben elkaar leren kennen toen zij beide chef waren bij restaurant Rijks in het Rijksmuseum. Daar waren zij mede verantwoordelijk voor de bliksemstart van de keuken. Wim werkte voorheen bij Parkheuvel en Bolenius, Jos werkte onder andere bij Vermeer en Jamie Oliver. Sinds 2017 zijn zij de creatieve drijfveer bij Restaurant De Kas en in 2018 hebben ze het bedrijf overgenomen. Waarbij ze zich nog meer richten op de topkwaliteit producten uit hun tuin in de Beemster & Amsterdam, duurzaamheid en het serveren van spannende seizoensgebonden gerechten.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.