Good Vibes, Good Life

De perfecte gids voor een mooier en zinvoller leven.

Vex King

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 17.50

ISBN: 9789021574776, 304 blz., March 2020
Formaat: 18.1 (h) x 12.6 (b) x 2.5 (d) cm. Gewicht: 312 gram.

Uitgever: Kosmos Uitgevers

beschrijving

In Good Vibes, Good Life beschrijft Vex King hoe je de kracht van positiviteit kunt benutten. Hoe kun je echt van jezelf houden? Kun je negatieve emoties omzetten in positieve? Is het mogelijk om blijvend gelukkig te worden? Wat is je doel in het leven en hoe vind je dat? Vex King, die veel tegenspoed in zijn eigen leven overwon, inspireert met zijn antwoorden een volgende generatie spirituele zoekers. Hij helpt de lezer een leven te creëren om van te houden. Dit alles op een manier die eenvoudig te volgen, nuchter en herkenbaar is.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)

Vex King is een Brits-Indische lifestyleondernemer. Ondanks een uitdagende jeugd - zonder vader en dikwijls zonder dak boven het hoofd – bouwde Vex aan een succesvolle carrière, met als doel anderen te helpen zichzelf en hun leven te transformeren.

toelichting

Hoe kun je echt van jezelf houden? Kun je negatieve emoties omzetten in positieve? Is het mogelijk om blijvend gelukkig te

worden? Wat is je doel in het leven en hoe vind je dat? Vex King, die veel tegenspoed in zijn eigen leven overwon, inspireert een volgende generatie spirituele zoekers. Hij helpt de lezer om de kracht van positiviteit te benutten en een leven te creëren om van te houden. Dit alles op een manier die eenvoudig te volgen, nuchter en herkenbaar is.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.