Self Love Talk

Merel Teunis

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Self Love Talk

paperback/ gebrocheerd: € 22.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789021574172, 256 blz., November 2020
Formaat: 21.0 (h) x 14.8 (b) x 2.1 (d) cm. Gewicht: 492 gram.

Uitgever: Kosmos Uitgevers

beschrijving

‘Self Love Talk’ van Merel Teunis is hét handboek over liefdevolle aandacht voor jezelf. Wil je gelukkiger en krachtiger in het leven staan? Met self love kan dat. En zelfliefde is niet stoffig of zweverig, zorgen voor jezelf is juist leuk en waardevol. Gun jezelf dus nu de liefdevolle levensstijl die bij jou past. ‘Self Love Talk’ zal je inspireren om elke dag liefdevol voor jezelf te kiezen.



Merel Teunis spreekt online al jaren duizenden vrouwen aan met haar vriendelijke toon en persoonlijke ervaringen. Ze geeft no-nonsense lifestyletips over zelfliefde en ze deelt liefdevolle inzichten, om van te genieten en om direct toe te passen in jouw leven.



‘Self Love Talk’ is een must-have-gids voor een leven dat kracht en geluk uitstraalt. Licht en inspirerend.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)

Merel Teunis is oprichter van het succesvolle platform Healthy Wanderlust. Op nuchtere toon en met een eerlijke, open houding inspireert zij tienduizenden jonge vrouwen met meer zelfliefde te leven. Merel woont in Amsterdam.

recensie citaat

‘Je onderdompelen in oneindige zelfliefde is volgens de psychologie en Instagramgoeroes dé sleutel tot ultiem geluk en succes.’

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.