Self Love Talk

Merel Teunis

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 22.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789021574172, 256 blz., October 2019
Formaat: 21.0 (h) x 14.8 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 495 gram.

Uitgever: Kosmos Uitgevers

beschrijving

Alleen bij de 1e druk - Gratis online cursus Zelfliefde Mindset t.w.v. € 47,95Reserveer nu alvast je exemplaar van ‘Self Love Talk’. Bij de 1e druk ontvang je een 2-weekse online Zelfliefde Mindset-cursus van Merel Teunis ter waarde van € 47,95 helemaal gratis! Zodra je het boek ontvangt (alleen de 1e druk) krijg je een unieke code plus instructies. Wees snel, want op = op!‘Self Love Talk’ van Merel Teunis is hét handboek over liefdevolle aandacht voor jezelf. Wil je gelukkiger en krachtiger in het leven staan? Met self love kan dat. En zelfliefde is niet stoffig of zweverig, zorgen voor jezelf is juist leuk en waardevol. Gun jezelf dus nu de liefdevolle levensstijl die bij jou past. ‘Self Love Talk’ zal je inspireren om elke dag liefdevol voor jezelf te kiezen.Merel Teunis spreekt online al jaren duizenden vrouwen aan met haar vriendelijke toon en persoonlijke ervaringen. Ze geeft no-nonsense lifestyletips over zelfliefde en ze deelt liefdevolle inzichten, om van te genieten en om direct toe te passen in jouw leven.‘Self Love Talk’ is een must-have-gids voor een leven dat kracht en geluk uitstraalt. Licht en inspirerend.In de cursus Zelfliefde Mindset leer je onder andere liefdevoller communiceren met jezelf. Met als resultaat dat jij de relatie met jezelf versterkt. Je voelt je daardoor gelukkiger en staat meer in je eigen kracht.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)

Merel Teunis is oprichter van het succesvolle platform Healthy Wanderlust. Op nuchtere toon en met een eerlijke, open houding inspireert zij tienduizenden jonge vrouwen met meer zelfliefde te leven. Merel woont in Amsterdam.

recensie citaat

‘Je onderdompelen in oneindige zelfliefde is volgens de psychologie en Instagramgoeroes dé sleutel tot ultiem geluk en succes.’

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.