De macht van K.

Jens Vern

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
De macht van K.

paperback/ gebrocheerd: € 20.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789021423760, 384 blz., July 2020
Formaat: 21.7 (h) x 13.7 (b) x 3.1 (d) cm. Gewicht: 494 gram.

Uitgever: Volt

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

‘Jens Vern sleept je mee, de wereld van de sinistere databeveiliging in, en daar is het levensgevaarlijk. Precies het soort plot waar ik van hou!’ Charles den Tex'Echt een ontzettend goed geschreven en spannende thriller. De korte hoofdstukken vanuit wisselend perspectieven houden de vaart er goed in. Behalve dat het een ontzettend spannend boek is, snijdt het ook een heel belangrijk en actueel thema aan: hoe gaan bedrijven met (onze) data om.' **** Jeroen Windmeijer‘Een ijzersterk verhaal voor iedere thrillerliefhebber.’ ***** Huso Akkerman, ThrillerverslindersAls de net afgestudeerde Tim Turner wordt ingelijfd door het prestigieuze IT-bedrijf The Keeler Company in Washington, weet hij niet wat hem overkomt. Hij krijgt een luxe appartement, een fantastisch salaris en maakt in korte tijd promotie. Maar dan ontmoet hij een mysterieuze man die zich De Vriend noemt, en die hem waarschuwt voor de duistere kant van het bedrijf. Tim besluit op onderzoek uit te gaan en al snel komt hij erachter dat er inderdaad dingen niet kloppen en dat er mensen verdwijnen.

Als Tim ontdekt dat ook hij gevaar loopt, weet hij met de hulp van De Vriend te ontsnappen en begint hij met een andere identiteit een nieuw leven in Den Haag. Daar lijkt hij veilig te zijn, tot hij Emily Green tegenkomt. Tim is diep onder de indruk van haar, maar Emily blijkt ook een vorig leven te hebben. Wie kun je vertrouwen als niets is wat het lijkt? En kun je in deze tijd ooit echt aan je verleden ontsnappen?

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Jens Vern is een pseudoniem van Sander Verheijen (1974). Hij is de oprichter van de populaire thrillersite Crimezone.nl en werkte als thrillerredacteur en marketing manager bij verschillende uitgeverijen. Sinds 2014 is hij hoofdredacteur van lezerscommunity Hebban.nl. In 2017 verscheen zijn zeer goed ontvangen autobiografische debuut Ik kan er nét niet bij. De macht van K. is zijn eerste thriller.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

De macht van K.

paperback/ gebrocheerd: € 12.99
‘Jens Vern sleept je mee, de wereld van de sinistere databeveiliging in, en daar is het levensgevaarlijk. Precies het soort plot waar ik ...

Meer boekennieuws op Facebook.