155 lifeskills

Leer van experts hoe je je inbox temt, een plant in leven houdt, nee zegt en nog veel meer

Erin Zammett Ruddy

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
155 lifeskills

paperback/ gebrocheerd: € 18.99

ISBN: 9789021423562, 320 blz., January 2021
Formaat: 21.6 (h) x 13.5 (b) x 2.7 (d) cm. Gewicht: 401 gram.

Uitgever: Volt

vertaald door: Wilma Paalman

beschrijving

‘Nooit geleerd hoe je het best een hoeslaken opvouwt, een ruzie op een goede manier beëindigt of productief blijft als je vanuit huis werkt? In 155 lifeskills worden dit soort dingen op heldere wijze uitgelegd.’ – People Magazine

Begin je iedere dag met snoozen en ren je vervolgens als een kip zonder kop de deur uit? Kies je nog steeds wijn uit op het mooiste label? Ziet je vensterbank eruit als een plantenkerkhof? En denk je dan weleens: er moeten betere manieren zijn om dit te doen? Erin Zammett Ruddy dacht hetzelfde en ontdekte: die zijn er gelukkig ook. Ze sprak met experts zoals Rachael Ray en Arianna Huffington en vatte hun adviezen samen in eenvoudig te volgen stappen, met dit boek als resultaat.155 lifeskills biedt praktische en simpele tips voor alledaagse kwesties waardoor je georganiseerder en relaxter de dag doorkomt. En je eindelijk kunt leren hoe je een &%#@ hoeslaken moet opvouwen.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Erin Zammett Ruddy schrijft regelmatig voor Glamour, Dr. Oz’s The Good Life en vele andere lifestylemagazines. Ze is regelmatig te gast in Amerikaanse talkshows en haar leven was onderwerp van de documentaire Crazy, Sexy, Cancer. Ze woont op Long Island met haar man en drie jonge kinderen.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.