De capitano

Francesco Totti

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De capitano

paperback/ gebrocheerd: € 12.99

ISBN: 9789021421711, 320 blz., July 2020
Formaat: 21.6 (h) x 13.5 (b) x 2.8 (d) cm. Gewicht: 481 gram.

Uitgever: Volt

vertaald door: Pieter van der Drift

beschrijving

‘Wat moet je doen om zo’n waanzinnige, onvoorwaardelijke liefde waardig te zijn?’Hij is een unicum binnen de voetbalwereld: Francesco Totti, de geliefde aanvoerder van AS Roma, ging nooit voor het grote geld en speelde vijfentwintig jaar bij ‘zijn’ club. Nu hij zelf niet meer op het veld staat heeft hij in samenwerking met Paolo Condò zijn verhaal op papier gezet.

De eerste voetbalervaringen op straat, zijn debuut bij AS Roma, alle grote wedstrijden die daarop volgden en zijn emotionele afscheidswedstrijd op 28 mei 2017: alle hoogte- en dieptepunten van zijn carrière komen voorbij. Ook zijn privéleven komt aan bod, van zijn jeugd in een Romeinse volkswijk tot zijn droomhuwelijk met tv-presentatrice Ilary Blasi en de geboorte van hun drie kinderen.Deze autobiografie geeft de lezer de kans om alle kanten van ‘Il Capitano’ te leren kennen, en erachter te komen waarom Rome, de AS Roma-fans en zoveel anderen hem voor altijd in hun hart hebben gesloten.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Francesco Totti (1976) speelde zijn hele voetbalcarrière lang voor AS Roma. In die ruim vijfentwintig jaar won hij vele wedstrijden en brak hij een legio aan voetbalrecords. In 2012 werd hij bovendien verkozen tot populairste voetballer van Europa. Na het beëindigen van zijn loopbaan in 2017 trad hij toe tot de directie van AS Roma.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.