Opstaan... en doorgaan

Verder na een verlies

Willem Ritstier

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789021421216, 200 blz., February 2020
Formaat: 24.0 (h) x 17.0 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 519 gram.

Uitgever: Volt

beschrijving

Na het overlijden van zijn vrouw Will moet Willem Ritstier een heel nieuw leven beginnen: dat van een weduwnaar. Na een aantal maanden vraagt hij toestemming aan zijn kinderen om zich voorzichtig weer op het datingpad te begeven. Zo ontmoet hij allerlei vrouwen, die allemaal hun eigen verhalen hebben. Sommige verhalen grijpen hem meer aan dan hij had verwacht. Daten geeft hem een andere kijk op de relaties van anderen, maar doet hem zich ook afvragen of daten wel iets voor hem is.

Ondertussen is hij ook bezig met de verwerking van zijn verlies. Hij vindt veel steun bij zijn kinderen, maar ook bij zijn hond. Langzaam maar zeker krijgt het leven een nieuwe vorm en een nieuwe invulling.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Willem Ritstier (1959) is een Nederlands cartoonist, scenarist en wenskaartontwerper. Hij heeft jarenlang strips gepubliceerd in diverse kranten en stripbladen. In 2017 ontving hij de Stripschapprijs, de belangrijkste oeuvreprijs voor strips. Zijn debuut Wills kracht kreeg lovende recensies en werd genomineerd voor Album van het jaar.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.