Kwijt

Haylen Beck

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 20.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789021408002, 336 blz., October 2019
Formaat: 21.6 (h) x 13.6 (b) x 2.8 (d) cm. Gewicht: 439 gram.

Uitgever: Volt

vertaald door: Ralph van der Aa

beschrijving

Ze dacht dat ze het ergste achter de rug had, maar haar nachtmerrie is pas net begonnen.Na een stressvolle periode besluit Libby op vakantie te gaan met haar driejarige zoontje Ethan. De sfeer in het hotel waar ze verblijven is vredig, maar Libby heeft het gevoel dat ze in de gaten gehouden worden. Ze vreest dat het te maken heeft met het geheim dat ze al jarenlang met zich meedraagt.

Als Libby op een dag heel even afgeleid is, stapt Ethan in zijn eentje een lift in. Libby is niet op tijd om de sluitende deuren tegen te houden, en als ze de trap is opgerend naar de verdieping waar de lift is gestopt treft ze die verlaten aan. Ethan is spoorloos verdwenen.Tijdens de wanhopige zoektocht die volgt wordt het Libby langzaam duidelijk dat zij niet de enige is die naar haar zoontje op zoek is, en dat ze niet langer kan vluchten voor haar verleden.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Haylen Beck is een pseudoniem van Stuart Neville. Stuart won eerder de Los Angeles Times Book Prize, en meerdere van zijn boeken stonden op jaaroverzichten van beste fictie van The New York Times, The Los Angeles Times, en The Boston Globe.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.