Kat vermist

Een waargebeurd verhaal over liefde, wanhoop en GPS-technologie

Caroline Paul

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Kat vermist

gebonden: € 17.99

ISBN: 9789020608786, geïllustreerd, 160 blz., February 2019
Formaat: 21.8 (h) x 13.6 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 454 gram.

Uitgever: PEPPER books

illustrator: Wendy Macnaughton

vertaald door: Carla Hazewindus

beschrijving

Iedere eigenaar vraagt het zich weleens af: wat spookt mijn huisdier allemaal uit als ik van huis ben? Waar is hij als hij soms urenlang niet thuiskomt? Caroline Paul kon de onwetendheid niet meer aan en besloot het heft in eigen hand te nemen. Ze schreef het hartverwarmende kattenboek Kat vermist.

Na een ongeluk brengt Caroline noodgedwongen veel tijd in bed door. Ze verveelt zich dood, maar wordt gelukkig goed verzorgd door haar vriendin Wendy en geniet van het gezelschap van haar twee katten, Tibby en Fibby. Tot Tibby plotseling verdwijnt.

Vijf weken later komt Tibby weer vrolijk binnenwandelen, alsof er niets is gebeurd. Waar is hij al die tijd geweest? Het lukt Caroline maar niet om die vraag los te laten, dus zet ze alles op alles om een antwoord te vinden. GPS-technologie, kattencamera’s, waarzegsters, dierendetectives en dierenfluisteraars – niets gaat Caroline te ver om achter de waarheid te komen.

Kat vermist is het waargebeurde verhaal van auteur Caroline Paul, dat voorzien is van de humoristische illustraties van Wendy MacNaughton. Dit kattenboek is een mustread voor iedere dierenliefhebber, huisdiereigenaar en iedereen die ooit iets uit wanhoop en liefde gedaan heeft.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.