Hoor me

Yolanda Hadid

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 10.00

ISBN: 9789020608748, 424 blz., October 2018
Formaat: 23.0 (h) x 15.1 (b) x 2.8 (d) cm. Gewicht: 628 gram.

Uitgever: PEPPER books

beschrijving

Opgegroeid op een kleine boerderij in het Zuid-Hollandse Papendrecht, brengt Yolanda Hadid haar jeugd door met paardrijden, turnen en een bijbaantje bij de HEMA.

Op haar zestiende wordt ze gescout door een modellenbureau. Voor ze het weet vliegt ze als model de hele wereld over.

Ondertussen gaat Yolanda’s gezondheid achteruit. Haar lange zoektocht naar de juiste diagnose begint. Pas vele jaren later wordt vastgesteld dat ze lijdt aan de chronische ziekte van Lyme. Medicijnen en behandelingen volgen, terwijl ze inmiddels ook een gezin heeft en onderdeel is van de realityserie The Real Housewives of Beverly Hills.

Ondanks alles lijkt Yolanda Hadid nooit de hoop te verliezen. Haar positie als beroemdheid gebruikt ze om meer bewustzijn te creëren rondom de ziekte van Lyme. 'Hoor me' is het levensverhaal van Yolanda Hadid.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Voor haar bijdragen in het creëren van bewustzijn rondom de ziekte van Lyme heeft YOLANDA HADID (1964) al verschillende prijzen en onderscheidingen in ontvangst mogen nemen, waaronder de Star Light Award van de Lyme Research Alliance, de Woman of Substance Award, de Global Lyme Alliance Award en de Stand4Lyme 2016 Catalyst 4 The Cure.

Yolanda Hadid is de moeder van drie kinderen: Gigi, Bella en Anwar.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.