Lichtwerker

Voor gevoelige mensen die vanuit licht en onvoorwaardelijke liefde leven en delen

Sahvanna Arienta

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 22.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789020216301, 208 blz., October 2019
Formaat: 22.1 (h) x 14.5 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 301 gram.

Uitgever: AnkhHermes, Uitgeverij

beschrijving

Lichtwerker van Sahvanna Arienta is een boek voor gevoelige mensen die van uit licht en onvoorwaardelijke liefde leven en delen. Herken jij je hierin? Dan is dit een boek voor jou! Sahvanna Arienta laat zien dat gevoeligheid, intuïtie en empathie ontzettend krachtige instrumenten zijn. Ze geeft aansprekende voorbeelden van andere lichtwerkers en praktische tips hoe je als lichtwerker je kostbare bezit goed kunt beschermen. Lichtwerkers staan als geen ander open voor anderen en hun sprankeling is wat de wereld nu meer dan ooit nodig heeft, maar het is niet altijd even gemakkelijk.Je hebt de bijzondere opdracht om licht en liefde te verspreiden. Je weet diep van binnen dat je hier niet zomaar op aarde bent. Is het jouw moment om te ontwaken als lichtwerker?

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)

Sahvanna Arienta is een internationaal bekende lichtwerker en medium. Al meer dan twintig jaar doet ze onderzoek naar metafysische en paranormale werkelijkheden. Ze is de oprichter van Soul’s Journey Media en schreef diverse boeken over lichtwerk.

recensie citaat

Wat een fijn boek! Helder en down-to-earth geschreven, vol tips, uitleg en inzichten.Echt een mooi boek voor de HSP'er die nog steeds het gevoel heeft dat 'het niet alleen maar om hooggevoeligheid' gaat! Het boek heeft me al mooie gesprekken opgeleverd met vriendinnen over 'welk niveau lichtwerker ben jij' en wat merk je ervan in het dagelijks leven en hoe ga je ermee om. Superboek!

recensie citaat

[Sahvanna Arienta] vertelt je hoe je kunt ontdekken of jij een lichtwerker bent, hoe je jouw eventuele lichtwerkerschap kunt optimaliseren en voor welke valkuilen je op mag passen. Een praktisch boek, getuige ook de 198 (!) lichtwerk-affirmaties waarmee het afsluit.

recensie citaat

Als je jezelf ziet als lichtwerker, is het mogelijk om positieve energie te scheppen en daarmee de wereld om je heen te veranderen en een licht te zijn voor de mensheid.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.