Mind body spirit

De praktijk van sjamanistische genezing

Alberto Villoldo

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 24.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789020216264, 288 blz., November 2019
Formaat: 22.0 (h) x 14.5 (b) x 2.7 (d) cm. Gewicht: 494 gram.

Uitgever: AnkhHermes, Uitgeverij

beschrijving

In Mind Body Spirit van Alberto Villoldo combineert hij de levensprincipes van de sjamanen uit de Amazone met moderne wetenschap en past dit toe op gezondheid. Hij leefde jarenlang bij diverse sjamanen in de Amazone en de Andes en deed daar als psycholoog en medisch antropoloog diepgaand onderzoek naar hun geneespraktijken. Zijn kennis heeft hij gebundeld in dit boek. De recepten en praktische geneeswijzen zijn veelbelovend: ze laten je binnen één week al sterker, vitaler en optimistischer voelen. En dat hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn; door bijvoorbeeld groener te eten, zet je je 'langer leven genen' al aan!

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)

Alberto Villoldo is psycholoog en medisch antropoloog en deed diepgaand onderzoek naar de geneespraktijken van sjamanen in de Amazone en de Andes. Zijn kennis geeft hij onder meer door in zijn opleidingsinstituut The Four Winds in Chili.

recensie citaat

[Alberto Villoldo] verbindt de denkwijzen van het Zuid-Amerikaans sjamanisme met o.a. de neurowetenschap, het boeddhisme, mythologie en Noord-Amerikaans sjamanisme.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.