WERELDREISGIDS VERENIGDE STATEN ZUIDOOST

WERELDREISGIDS VERENIGDE STATEN ZUIDOOST

Axel Pinck

paperback/ gebrocheerd: € 24,95: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 9789018044633, geïllustreerd, 484 blz., oktober 2018
Formaat: 19,3 (h) x 12,6 (b) x 3,2 (d) cm. Gewicht: 599 gram.

Uitgever: ANWB Media

trefwoorden: arkansas;atlanta;charleston;georgia;louisiana;mississippi;nashville;north carolina;savannah;tennessee;virginia;alabama;florida;memphis;new orleans;reisgids;south carolina;toeristische routes;washington d.c.

beschrijving

De ANWB Wereldreisgids Verenigde Staten zuidoost is compleet vernieuwd! Het zuidoosten van Amerika is de streek van de katoenvelden, victoriaanse plantagehuizen, moerrassen en de Mississippi. Maar ook van grote steden vol bezienswaardigheden zoals het Capitool in Washington D.C. en de vele jazzclubs in New Orleans.

De uitgebreide Verenigde Staten zuidoost reisgids telt 480 pagina’s en staat boordevol hoogtepunten, originele tips, schitterende wandelroutes en alles over de achtergronden van land en volk. Daarnaast alle praktische informatie zoals openingstijden van musea, tips voor overnachtingen en vervoerstijden. Inclusief stadsplattegronden, overzichtskaarten en achterin een kleine atlas. Kortom: een onmisbare ANWB gids voor een geweldige rondreis door het zuidoosten van de VS.

Inkijkexemplaar:

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling:

Bot detected - pagehit Not For our stats.