Cote d'Azur

Klaus Simon

paperback/ gebrocheerd: € 11,99
ISBN: 9789018044138, geïllustreerd, 132 blz., juli 2018
Formaat: 19,0 (h) x 10,6 (b) x 1,3 (d) cm. Gewicht: 164 gram.

Uitgever: ANWB Media

serienaam/reeks: ANWB extra

trefwoorden: bandol;bormes-les-mimosas;cannes;grasse;hyères;la croisette;menton;monaco;nice;port-cros;sanary-sur-mer;ste-maxime;toulon;antibes;extra serie;frankrijk;fréjus;massif des maures;reisgids;st-tropez;toeristische routes

beschrijving

ANWB Extra reisgids Côte d’Azur - Frankrijk
Beleef de Côte d’Azur met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Côte d’Azur! De steile kliffen, door wijngaarden omringde havenstadjes, het mondaine St-Tropez en het elegante Nice maakt de Côte d’Azur de perfecte bestemming voor een leuke zonvakantie.
De compacte ANWB Extra reisgids Côte d’Azur biedt naast diverse routes door het gebied en veel praktische tips over hotels, campings en vervoer ook 15 inspirerende bezienswaardigheden die je tijdens je zonvakantie niet mag missen. Bezoek het Musée Picasso in Antibes, ga duiken en wandelen bij Port-Cros of prikkel de neus in de parfumstad Grasse.
Deze kleine reisgids past gemakkelijk in de tas en heeft een handige uitneembare kaart met daarop de beste tips voor winkelen, eten en drinken en uitgaan.
ANWB Extra is de succesvolste reisgidsenserie van Nederland! Met meer dan 100 compacte gidsen biedt deze serie een reisgids voor nagenoeg iedere denkbare bestemming.

Inkijkexemplaar:

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling:

Bot detected - pagehit Not For our stats.