Kaapstad

Garden route

Dieter Losskarn

paperback/ gebrocheerd: € 11,99
ISBN: 9789018043438, geïllustreerd, 132 blz., juli 2018
Formaat: 19,0 (h) x 10,6 (b) x 1,3 (d) cm. Gewicht: 167 gram.

Uitgever: ANWB

serienaam/reeks: ANWB Extra

trefwoorden: chapman’s peak drive;hout bay;kalk bay;nelson mandela;robbeneiland;simon’s town;stellenbosch;victoria & alfred waterfront;woodstock;bree street;extra serie;kaap de goede hoop;paarl;reisgids;tafelberg;toeristische routes;zuid/afrika

beschrijving

ANWB Extra reisgids Kaapstad – Zuid-Afrika
Beleef Kaapstad met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Kaapstad! De combinatie van strand, wijngaarden, wildparken zoala Tafelberg en trendy hotspots maakt Kaapstad de perfecte bestemming voor een leuke vakantie.
De compacte ANWB Extra reisgids Kaapstad biedt naast diverse routes door de stad en veel praktische tips over hotels en vervoer ook 15 inspirerende bezienswaardigheden die je tijdens je vakantie niet mag missen. Neem de stoomtrein naar Simon’s Town, zwem in de zee-zwembanden op het Kaapse Schiereiland of ga op safari in de wildparken Gondwana en Sanbona.
Deze kleine reisgids past gemakkelijk in de tas en heeft een handige uitneembare kaart met daarop de beste tips voor winkelen, eten en drinken en uitgaan.
ANWB Extra is de succesvolste reisgidsenserie van Nederland! Met meer dan 100 compacte gidsen biedt deze serie een reisgids voor nagenoeg iedere denkbare bestemming.

Inkijkexemplaar:

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling:

Bot detected - pagehit Not For our stats.