Kroatische kust

Dalmatië

Daniela Schetar

paperback/ gebrocheerd: € 11,99
ISBN: 9789018043193, geïllustreerd, 132 blz., juli 2018
Formaat: 19,0 (h) x 10,6 (b) x 1,3 (d) cm. Gewicht: 160 gram.

Uitgever: ANWB Media

serienaam/reeks: ANWB extra

trefwoorden: dubrovnik;dugi otok;hvar;kornati;korčula;nin;ombla;pag;paklenicakloof;pelješac;split;trogir;velebitgebergte;zadar;šibenik;brač;extra serie;lopud;ragusa;reisgids;toeristische routes;vis

beschrijving

ANWB Extra reisgids Kroatische kust
Beleef de Kroatische kust met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Kroatische kust! Een kuststrook waar vasteland, eilanden en zeearmen zo door zijn vervlochten dat je niet weet waar het begint en eindigt. Dat in combinatie met de architectuur uit de renaissance maakt de Kroatische kust tot een perfecte bestemming voor een leuke zonvakantie.
De compacte ANWB Extra reisgids Kroatische kust biedt naast diverse routes door het gebied en veel praktische tips over hotels, campings en vervoer ook 15 inspirerende bezienswaardigheden die je tijdens je vakantie niet mag missen. Wandel langs kloosters, kerken en strand bij Lopud, en flaneer in Hvar-Stad of bezoek de kathedraal van Šibenik.
Deze kleine reisgids past gemakkelijk in de tas en heeft een handige uitneembare kaart met daarop de beste tips voor winkelen, eten en drinken en uitgaan.
ANWB Extra is de succesvolste reisgidsenserie van Nederland! Met meer dan 100 compacte gidsen biedt deze serie een reisgids voor nagenoeg iedere denkbare bestemming.

Inkijkexemplaar:

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling:

Bot detected - pagehit Not For our stats.