Lekker thuis

125 recepten voor moeiteloze maar indrukwekkende gerechten

Alison Roman

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Lekker thuis

gebonden: € 27.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789000376964, geïllustreerd, 304 blz., February 2021
Formaat: 26.3 (h) x 20.9 (b) x 3.1 (d) cm. Gewicht: 1297 gram.

Uitgever: Spectrum

beschrijving

Thuis uit eten met Alison Roman


'Tussen de laatste Jamie Oliver, de nieuwste Ottolenghi en de ontelbare groentekookboeken door kan er natuurlijk maar één de grote favoriet zijn: het boek van de Amerikaanse Alison Roman.' Mara Grimm, Het Parool


Op veler verzoek verschijnt dit voorjaar Lekker thuis (Dining in), het debuut van Alison Roman, de koningin van de thuiskeuken, in het Nederlands. Het kookboek waardoor zelfs New Yorkers thuis bleven om te koken.


Alison Roman weet bij uitstek hoe het is om óf voor jezelf te koken óf voor een groep vrienden. Daar wil je niet de hele dag voor in de keuken staan en al helemaal niet langs zes verschillende winkels moeten. Bij Roman weet je: je komt een heel eind met de vertrouwde producten die je toch al in huis hebt. Met Roman in huis heb je geen restaurant meer nodig.  • Alison Roman is een fenomeen: culinair onderlegd, praktisch ingesteld

  • In najaar 2020 verscheen haar boek Bijzonder simpel bij Spectrum Lifestyle

  • 100% smaak


Alison Roman is een kok, auteur en columnist voor The New York Times Cooking. Ook schreef ze voor Bon Appétit Magazine voordat ze vertrok naar Buzzfeed Food. Ze komt oorspronkelijk uit Los Angeles maar woont nu in de staat New York.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)

Alison Roman is een kok, auteur en columnist voor The New York Times Cooking. Ook schreef ze voor Bon Appétit Magazine voordat ze vertrok naar Buzfeed Food. Ze komt oorspronkelijk uit Los Angeles maar woont nu in de staat New York.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.