Senbazuru

Duizend stappen naar geluk

Michael James Wong

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Senbazuru

gebonden: € 15.99

ISBN: 9789000376551, 280 blz., June 2021
Formaat: 19.8 (h) x 14.1 (b) x 2.8 (d) cm. Gewicht: 560 gram.

Uitgever: Spectrum

beschrijving

Senbazuru is een boek vol wijsheden voor een vervuld, rijk leven


In Japan is de papieren kraanvogel een symbool van vrede, hoop en genezing. Hij wordt beschouwd als de ‘vogel van geluk’, een mystiek wezen waarvan wordt aangenomen dat het duizend jaar leeft. Volgens de overlevering komt een wens uit als iemand in één jaar duizend papierkranen vouwt; deze traditie wordt Senbazuru genoemd.


In Senbazuru pleit mindfulnessgoeroe Michael James Wong voor vertraging en het nemen van vele kleine stappen op ons persoonlijke pad. In korte, inspirerende stukken deelt hij zijn wijsheden over thema’s als hoop, genezing en geluk, inspiratie, moed, vergeving, en geduld. Gedurende het boek wordt een kraanvogel gevouwen; elk nieuw hoofdstuk begint met een nieuwe vouw. Het boek is in feite een pleidooi voor onthaasting, een reminder dat het leven bestaat uit het nemen van duizenden kleine stappen. Wong toont aan dat het in het leven niet gaat om resultaat, maar om de weg ernaartoe. Senbazuru is een boek vol wijsheden voor een vervuld, rijk leven.


Michael James Wong is spreker, meditatieleraar en oprichter van Just Breathe, een organisatie voor mindfulnessmeditatie. Hij is internationaal erkend als een van de meest relevante stemmen op het gebied van mindfulness; het is zijn missie om mensen samen te brengen in verbinding en rust. Senbazuru is zijn eerste boek.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Michael James Wong is spreker, meditatieleraar en oprichter van Just Breathe, een organisatie voor mindfulnessmeditatie. Hij is internationaal erkend als een van de meest relevante stemmen op het gebied van mindfulness; het is zijn missie om mensen samen te brengen in verbinding en rust. Senbazuru is zijn eerste boek.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.