Fin & Rye

Harry Cook

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Fin & Rye

paperback/ gebrocheerd: € 19.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789000376315, 336 blz., March 2021
Formaat: 22.9 (h) x 15.0 (b) x 3.1 (d) cm. Gewicht: 569 gram.

Uitgever: Van Goor

vertaald door: Fanneke Cnossen

beschrijving

Fin is zestien jaar en valt op jongens. Een feit dat zijn leven heel complex blijkt te maken.


 


Het ene moment kust Fin de goddelijke Jesse; het volgende moment is hij meedogenloos ge-out. De reactie van zijn ouders? Er alles aan doen om hem niet te laten zijn wie hij is, te beginnen met een frisse start in een nieuwe stad.


Gelukkig maakt Fin al snel nieuwe vrienden: kick-ass Poppy, haar aan-uit transvriendin June en de innemende en onweerstaanbare Rye. Maar Fins ouders zijn niet blij. Wanneer hun zoon zijn ‘levensstijl’ niet wil veranderen, dwingen ze hem op het ‘rechte’ pad… met conversietherapie. 


 


Van maanverlichte dates tot vintage etentjes, van pride parades tot een passie voor oud vinyl, Fin & Rye is een glorieus en hartstochtelijk verhaal over trouw zijn aan jezelf, wat er ook gebeurt.


 


‘Alle Love, Simon-gevoelens en nog meer. Zo schattig en queeer als het maar kan zijn.’ Kai Spellmeier, YA-blogger


 


‘Charmant. Zoet. Innemend. Belangrijk. Personages waar je verliefd op zult worden en ook op de auteur. Goed gedaan Harry Cook.’ Greg Howard, auteur van The Whispers en Middle School’s a Drag

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)De 29-jarige Harry Cook is een Brits-Australische acteur en schrijver. Hij werd geboren in Zuid-Londen en verhuisde in 2001 met zijn gezin naar Australië. Cook is vooral bekend vanwege zijn rollen in Accidents Happen, Caught Inside en Drown. Fin & Rye is zijn debuutroman.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.