Headspace

Voor een hoofd vol leegte

Andy Puddicombe

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Headspace

paperback/ gebrocheerd: € 15.00

ISBN: 9789000371815, 240 blz., February 2020
Formaat: 21.6 (h) x 14.1 (b) x 2.3 (d) cm. Gewicht: 358 gram.

Uitgever: Spectrum

vertaald door: Peter van der Roest

beschrijving

Hét boek bij de populaire Headspace-app. De bestseller nu in een nieuw jasje.


'Als je overweegt om mindfulness te proberen, dan is dit de perfecte introductie.' Bill Gates

Wil je vaker een moment van rust in je leven? Dat het constante gepraat in je hoofd een moment tot stilstand komt? Dan is het tijd voor een hoofd vol leegte!

Per dag schieten er duizenden gedachten door je hoofd. Tijdens het werk, fietsen, autorijden, een gezellig diner of 's nachts in bed. Andy Puddicombe laat je in Headspace zien hoe je in tien minuten je hoofd tot rust kunt brengen. De oefeningen uit dit boek zijn snel, makkelijk en effectief. Leer hoe je je makkelijker kunt concentreren, hoe je meer rust en kalmte kunt ervaren en wat je kunt doen om lekker en ontspannen te slapen.  • 'Andy Puddicombe doet voor meditatie wat Jamie Oliver voor eten heeft gedaan.' The New York Times

  • 'It’s kind of genius.' Emma Watson

  • 'Ik kan niet meer stoppen met lezen. Wat een inspirerend boek.' Libelle


Andy Puddicombe is een voormalig boeddhistische monnik en de belangrijkste meditatie- en mindfulnesstrainer in het Verenigd Koninkrijk. Het werd zijn missie om meditatie uit de mystieke hoek te halen en het zo toegankelijk mogelijk voor iedereen te maken. Hij richtte Headspace op, een wereldwijd onlineplatform en app met geleide meditaties die hij zelf inspreekt.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)

Andy Puddicombe (1972) is meditatie & mindfulnesstrainer en een voormalig boeddhistische monnik. Het is zijn missie om meditatie uit de mystieke hoek te halen en het zo toegankelijk mogelijk voor iedereen te laten zijn. Met zijn vrouw en kinderen woont hij in Santa Monica, Californië.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.