Striker Force 7

Cristiano Ronaldo

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 9.99

ISBN: 9789000369515, geïllustreerd, 104 blz., November 2019
Formaat: 26.0 (h) x 17.0 (b) x 1.1 (d) cm. Gewicht: 303 gram.

Uitgever: Van Holkema & Warendorf

serienaam/reeks: Striker Force 7

beschrijving

Cristiano Ronaldo: de grootste voetbalheld ter wereld wordt nu ook superheld!


Waarschijnlijk heb je nog nooit gehoord van Striker Force 7, en dat is ook niet de bedoeling. Striker Force 7 – of SF7, zoals ze zichzelf meestal noemen – is een topgeheim agentschap dat onze planeet beschermt tegen monsters, criminelen, aliens, intergalactische dreigingen en op z’n tijd een kwade genius die de wereld wil veroveren.

Voor een topgeheim agentschap ligt het dan ook niet voor de hand om de beroemdste atleet ter wereld om hulp te vragen: Cristiano Ronaldo. Toch hebben ze juist deze man nodig voor hun team. Want deze ultrageheime missie is alleen geschikt voor een agent die slaagt in alles wat hij doet. Ronaldo accepteert de uitdaging en onder de codenaam CR& stort hij zich samen met een team van zeven superagenten op een supergeheime missie om de wereld van de ondergang te redden…

In deze geautoriseerde graphic novel komen de twee grote liefdes van Cristiano Ronaldo samen: voetbal én superhelden! Striker Force 7 is het spectaculaire eerste deel in een serie van 3 boeken voor voetbal- en stripfans van 7 tot 12 jaar (en ver daarboven!).

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Cristiano Ronaldo (Funchal, 1985) is een van de bekendste profvoetballers ter wereld. In Striker Force 7 brengt hij zijn twee grote liefdes samen: voetbal en superhelden!
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.