Hoe je glutenvrij eet en toch je vrienden houdt

Anna Barnett

 
 

gebonden: € 15.99

ISBN: 9789000367870, 160 blz., August 2019
Formaat: 21.8 (h) x 16.7 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 542 gram.

Uitgever: Spectrum

vertaald door: Roselle de Jong

trefwoorden: coeliakie eten met vrienden feestelijk glutenintolerantie glutenvrij makkelijk recepten

beschrijving

50 originele en probleemloze recepten – die toevallig glutenvrij zijn 


Waarom is het nog steeds zo lastig om glutenvrij door het leven te gaan? Van uit eten gaan tot eten met vrienden: het kan een uitdaging zijn om te koken, eten en socializen in een wereld vol gluten-verslinders.


Hoe je glutenvrij eet en toch je vrienden houdt helpt je om te leven zonder compromissen of verontschuldigingen. In plaats daarvan geeft het boek je 50 heerlijke glutenvrije recepten uit diverse windstreken. Je kunt ze probleemloos maken voor jezelf, je vrienden en je familie. Daarnaast geeft dit boek je veel tips, trucs en hacks om een relaxtere gluten-vermijder te worden! Je opties worden eindeloos en je vrienden zullen nooit meer iets te mopperen hebben. 


De Britse Anna Barnett schrijft over eten in Grazia, maakt recepten voor Vogue en schrijft een wekelijkse column voor de Evening Standard online. Met regelmaat organiseert ze pop-uprestaurants, werkt samen met bedrijvenn en catert privé-events. Ze organiseerde evenementen en celebrity-boekingen voor MTV en Channel 4. In 2015 kwam haar eerste kookboek uit. Ze schreef jarenlang ‘The Reluctant Vegetarian’, een blog voor The Independent.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.