Met liefde gemaakt

35 x van oude favorieten nieuwe kleren maken voor je (klein)kinderen

Linnea Larsson

 
 

gebonden: € 17.50

ISBN: 9789000365814, geïllustreerd, 136 blz., February 2019
Formaat: 28.7 (h) x 22.6 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 879 gram.

Uitgever: Spectrum

beschrijving

De allermooiste herbestemming voor je lievelingskleren: van de ene generatie voor de andere


Dat ene shirt van dat legendarische concert, dat jurkje dat je aanhad op jullie eerste date, of die blouse; die je kocht voor de diploma-uitreiking van je zoon. Er kunnen zoveel herinneringen kleven aan kleren waarmee ze van veel grotere waarde zijn dan toen je ze kocht. Ook daarom zitten onze kledingkasten bomvol kleren die we nooit meer dragen en hebben we meerslaapshirts dan nodig. Met liefde gemaakt is de oplossing voor overvolle kledingkasten. In deze Zweedse bestseller leer je 35 manieren om van je lievelingskleren rompertjes, jurkjes, wantjes, sokjes en broekjes te maken voor je kinderen, kleinkinderen,neefjes of nichtjes.Niet alleen kostenbesparend en milieuvriendelijk, maar ook hip, uniek en bijzonder. Van generatie op generatie, met liefde gemaakt.


- Een prachtig cadeau voor ouders en grootouders. 35 simpele patronen. Bovenop de trend van milieubewustzijn en minimalisme.Linnea Larsson is van huis uit een gerenommeerd architect. Sinds 2009 bouwt ze kantoren en woningen in Göteborg. Naast haar werk specialiseert ze zich in kleding upcyclen. Met liefde gemaakt is ook vertaald in het Duits, Noors en Fins.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Linnea Larsson is van huis uit een gerenommeerd architect. Sinds 2009 bouwt ze kantoren en woningen in Wingårdhs in Göteborg. Naast haar werk specialiseert ze zich in kleding upcyclen. Haar boek Met liefde gemaakt is ook vertaald in het Duits, Noors en Fins.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.