Volg je hart, vind je passie

De mooiste verhalen over het vinden van je passie uit O, The Oprah Magazine

O, The Oprah Magazine

 
 

gebonden: € 13.99

ISBN: 9789000364268, 192 blz., November 2018
Formaat: 18.9 (h) x 13.3 (b) x 2.3 (d) cm. Gewicht: 305 gram.

Uitgever: Spectrum

beschrijving

'Hoe ver wil je gaan? Hoe groot wil je groeien? Wat heb je nodig om alles uit jezelf te halen?' - Oprah Winfrey


Of je nu op zoek bent naar je passie of juist de moed aan het verzamelen bent voor een grote verandering: dit boekje zal je op weg helpen. Volg je hart, vind je passie is een heerlijke combinatie van bruikbare adviezen en herkenbare, persoonlijke verhalen uit O, The Oprah Magazine, uitgezocht door de redacteuren van het tijdschrift.


Met bijdragen van onder anderen Elizabeth Gilbert over het volgen van je nieuwsgierigheid, Alain de Botton over het blijven stellen van vragen, Mallika Chopra over groot denken, Marianne Williamson over verhelderende inzichten en het advies van Patti Smith: laat je altijd leiden door je geweten.


O, The Oprah Magazine is het tijdschrift van Oprah Winfrey met een oplage van 2,4 miljoen exemplaren wereldwijd. O, The Oprah Magazine werd opgericht in 2000 en verschijnt sindsdien elke maand. Het draagt het stempel en de unieke visie van Oprah Winfrey. De redacteuren van dit tijdschrift hebben de mooiste verhalen over het vinden van je doel bij elkaar gezocht die ooit in het tijdschrift zijn verschenen.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)O, The Oprah Magazine is het tijdschrift van Oprah Winfrey met een oplage van 2,4 miljoen exemplaren wereldwijd. O, The Oprah Magazine werd opgericht in 2000 en verschijnt sindsdien elke maand. Het draagt het stempel en de unieke visie van Oprah Winfrey.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.