Dromen, Durven, Doen

Het managen van de lastigste persoon op aarde: jezelf

Ben Tiggelaar

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Dromen, Durven, Doen

paperback/ gebrocheerd: € 12.50

ISBN: 9789000361960, 200 blz., January 2018 UITVERKOCHT!

Uitgever: Spectrum

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

‘Oprah heeft Dr. Phil, maar wij hebben Dr. Ben.’ Intermediair


De bestseller herzien en met nieuw omslag!


Waarom houden we de meeste veranderingen niet vol? Wat bepaalt 95% van je gedrag? Hoe ontwikkel je met succes nieuwe, effectieve gewoontes?


Iedereen heeft dromen op het gebied van werk, relatie, gezondheid, persoonlijke ontwikkeling... Maar wat is er nodig om de stap van dromen, naar durven en – uiteindelijk – doen te zetten? Wat zijn de geheimen van échte, blijvende verandering?


Ben Tiggelaar geeft heldere antwoorden. Gebaseerd op actuele psychologische inzichten, praktische ervaring én persoonlijke verhalen van mensen die – met vallen en opstaan – hebben geleerd om leiding te geven aan zichzelf. Niet voor niets gingen al meer dan 350.000 lezers u voor. Dit boek hoort bij de basisuitrusting van een gelukkig leven.


Ben Tiggelaar is onderzoeker, trainer en publicist. Vele tienduizenden lezers van zijn boeken en bezoekers van zijn workshops brachten de afgelopen jaren met succes zijn ideeën in de praktijk.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)

Dr. Ben Tiggelaar is gedragswetenschapper, trainer en columnist bij o.a. NRC. Ben studeert al ruim dertig jaar op leiderschap en verandering, en schreef hier verschillende boeken over. Dromen, durven, doen is daarvan het meest gelezen. In totaal zijn er ruim 450.000 exemplaren verkocht en het boek is wereldwijd vertaald.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Dromen, Durven, Doen

paperback/ gebrocheerd: € 12.99
Ben Tiggelaar presenteert een krachtige aanpak voor verandering in je persoonlijke leven en op je werk.

Meer boekennieuws op Facebook.