Open

een autobiografie

Andre Agassi

paperback/ gebrocheerd: € 15,99
ISBN: 9789000357482, 472 blz., juni 2017
Formaat: 21,4 (h) x 13,9 (b) x 3,9 (d) cm. Gewicht: 628 gram.

Uitgever: Spectrum

vertaald door: Jolanda te Lindert

trefwoorden: amerika;australian open;autobiografie;biografie;davis cup;drugs;goran ivanisevic;grand slam;ivan lendl;jim courier;las vegas;michael chang;michael stich;nick bollettieri;nike;olympische spelen;pete sampras;pruik;richard krajicek;roland garros;sport;stefan edberg;steffi graf;tennis;toupet;u.s. open;verenigde staten;wimbledon

beschrijving

In deze biografie onthult Andre Agassi enkele onthutsende feiten over zijn leven. Hij vertelt over hoe hij aan de top kwam, over de relatie met zijn vader, maar ook bijvoorbeeld over zijn verloren finale in 1990 van Roland Garos toen Agassi zich meer zorgen maakte over zijn toupet, waar nauwelijks iemand iets over wist, dan over zijn tegenstander.


 


Andre Agassi is een van de meest geliefde en getalenteerde sportmensen ter wereld. Toch haatte hij tennis van jongs af aan. In de wieg kreeg hij al een racket in zijn handen. Als kind moest hij honderden ballen per dag slaan. Hij verafschuwde de constante druk om te presteren, terwijl hij tegelijkertijd zijn status als wonderkind probeerde in te lossen. In deze openhartige autobiografie vertelt Agassi zijn levensverhaal dat bepaald is door dit soort conflicten. Met dit boek probeert hij een verhaal te vertellen dat mensen inspireert.

Inkijkexemplaar:

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling:

Bot detected - pagehit Not For our stats.