Bob Dylan - Trouble in mind

clifton Heylin

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Bob Dylan - Trouble in mind

paperback/ gebrocheerd: € 29.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9781901927726, geïllustreerd, 328 blz., November 2018, Engels
Formaat: 21.7 (h) x 13.8 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 317 gram.

Uitgever: Coast To Coast Music Group B.V.

beschrijving


Tussen 1979 en 1981 produceerde en bracht Dylan drie van zijn meest controversiële albums uit - Slow Train Coming, Saved, en Shot of Love - toerde de wereld rond en speelde de meest controversiële shows van zijn carrière. Opmerkelijk genoeg was deze hele periode misschien wel de meest veeleisend gedocumenteerde van zijn carrière, met elke studiosessie, elke liveshow en elke afzonderlijke repetitie die namens Dylan werd opgenomen.

Trouble in Mind is het eerste boek dat zich richt op het leven en werken van Dylan als een wedergeboren christen vanuit het perspectief van zowel zijn artistieke groei als de ontwikkeling van zijn eschatologische wereldbeschouwing. Het zal putten uit eerder ongedocumenteerde liedjes, oefentapes en nieuwe interviews met ingenieurs, muzikanten en vriendinnen.

Afgezien van zijn definitieve biografie, Dylan Behind the Shades (Simon & Schuster, 1991; nieuwe editie HarperCollins, 2001), die meer dan twintig jaar na publicatie in druk wordt bewaard, heeft Clinton Heylin meerdere boeken over Dylan gepubliceerd. Hij was een uitgenodigde spreker op conventies van Dylan over de hele wereld en werd gekozen als de annotator van de 2013 negenenveertig CD-box set Dylan's Complete Columbia Recordings van Sony, waarvoor hij genomineerd was voor de 2014 ASCAP Drew Taylor Award.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.