Belemmerende overtuigingen

laat je remmingen los en ga leven in vrijheid!

Richard Buijtenhek

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Belemmerende overtuigingen

paperback/ gebrocheerd: € 15.35

ISBN: 9780244611057, geïllustreerd, 161 blz., October 2017
Formaat: 21.0 (h) x 14.6 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 242 gram.

Uitgever: Pumbo.nl B.V.

illustrator: Fer Elzinga

redactie: Colette Mulder

beschrijving

Te lang doorrennen, te lief zijn, voortdurend aan jezelf twijfelen, geen emoties durven tonen. Iedereen kent dit gedrag wel, bij zichzelf of bij zijn of haar partner, kind of collega. Hoe zou het zijn als je daar niet meer zo veel last van zou hebben en vrijer zou kunnen leven?

Coach en trainer Richard Buijtenhek laat je kennismaken met Robert en Nadine. Ze lopen tegen van alles aan in hun relatie en op hun werk. Totdat het hen dermate frustreert dat ze iets aan zichzelf willen veranderen.

Richard legt uit hoe ze ontdekken welke overtuigingen ze hebben, waar ze vandaan komen en waarom ze hen belemmeren. En bovenal: hoe ze bereiken dat ze niet meer aan de leiband hoeven te lopen van hun overtuigingen en weer lekker in hun vel komen te zitten. Daar wordt hun relatie stukken leuker van en hun carrière succesvoller. Ook lees je in dit boek hoe je op deze manier naar een hoger bewustzijn transformeert, wat je in staat stelt je zingeving te vinden en op te volgen.

Heb jij als chauffeur van jouw bus ook maar weinig invloed op de richting die je inslaat in jouw leven? Is het een zwabberende reis die je onzeker maakt? Heb je eigenlijk geen idee wat maakt dat je niet rechtstreeks op je doel kunt afstevenen? Ben je niet bij machte het wat rustiger aan te doen en te merken waarom dit niet lukt? Ga met je belemmerende overtuigingen aan de slag om jouw eigen koers trefzeker te varen vanuit persoonlijke vrijheid!

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.