KleinVaarbewijs 1 Cursusboek - Vaarbewijs Theorieboek KVB 1 – Recreatievaartexamen 1

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
KleinVaarbewijs 1 Cursusboek - Vaarbewijs Theorieboek  ...

€ 22.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 8719274517108, , UND
Formaat: 24.3 (h) x 17.3 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 421 gram.

Uitgever: LeerTheorie

beschrijving

KVB 1 boek
Je wilt je vaarbewijs halen zodat je eindelijk in je boot kan varen. Je schaft een theorieboek aan en komt er vervolgens achter dat je niet alles wat je leest begrijpt. Om die reden heeft Leertheorie een theorieboek geschreven voor het klein vaarbewijs 1. Het KVB 1 theorieboek behandelt in 15 hoofdstukken alle onderwerpen die in het Examen vaarbewijs deel 1 worden getoetst. Dit cursusboek bevat de meest recente richtlijnen van het CBR-, voormalig VAMEX-, examen. Leertheorie houdt veranderingen in richtlijnen voor het KVB1 vaarbewijs goed in de gaten. Veel of weinig vaar ervaring: met het KVB1 boek ben ook jij binnenkort een kapitein op de Nederlandse rivieren, kanalen en meren!
In het KVB 1 theorieboek worden de nieuwste richtlijnen voor het examen vaarbewijs 1 duidelijk beschreven. Dit maakt het theorieboek een duidelijk overzicht van de vaarregels die gelden op de Nederlandse binnenwateren. Het KVB1 boek leert je de richtlijnen wanneer je wilt varen op rivieren, kanalen en meren door heel Nederland. Met de uitzondering van de Westerschelde, de Waddenzee, De Oosterschelde, De Eems, De Dollard en het Ijsselmeer kan je met het Klein Vaarbewijs 1 overal op de Nederlandse binnenwateren rondvaren.
Hen die wat meer oefening kunnen gebruiken kunnen terecht op www.leertheorie.nl. Hier kan men zichzelf voorbereiden met behulp van een divers aanbod aan oefenmaterialen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.