Auto Theorieboek Rijbewijs B 2019 met 10 uur online Examentraining en Samenvatting

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Auto Theorieboek Rijbewijs B 2019 met 10 uur online  ...

€ 35.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 8719274515999, , UND
Formaat: 23.9 (h) x 16.7 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 804 gram.

Uitgever: LeerTheorie

beschrijving

Auto Theorieboek 2019 Rijbewijs B

Bezig met autorijles en komt het theorie-examen eraan? Bereid je goed voor met dit overzichtelijke, prettig leesbare boek. Alle onderwerpen waarover je in het theorie-examen vragen kunt verwachten staan erin. Met de oefenvragen wen je vast aan de vragen van het theorie-examen.

LeerTheorie heeft jarenlange ervaring in theoriemiddelen voor de auto, motor, brommer en het vaarbewijs. Heel veel leerlingen hebben met de theorieboeken van LeerTheorie hun theorie-examen gehaald, meestal meteen de eerste keer al.

Het auto theorieboek van LeerTheorie BV telt 300 pagina's. Dik? Veel? Voor het theorie-examen moet je ook veel weten, maar met dit boek lukt dat zeker. Het boek is heel logisch en overzichtelijk opgebouwd met veel illustraties en voorbeelden. In de 25 hoofdstukken wordt steeds een CBR-categorie behandeld. Het auto theorieboek biedt ook tips en trucs om de stof eenvoudig te onthouden. Zo navigeer je gemakkelijk door de autotheorie heen en leer je op slimme wijze. LeerTheorie BV zorgt ervoor dat altijd de meest actuele lesstof van het CBR in het boek is opgenomen.

Alle onderwerpen waarover je in het theorie-examen vragen kunt verwachten, komen in het theorieboek van LeerTheorie BV aan de orde. Denk aan verkeerswetgeving, gevaarherkenning, voorrang, verkeersborden, technische eisen aan de auto en meer.

Onze verkeersdocenten, die ook klassikaal theorieles geven, zorgen ervoor dat de leerstof van het auto theorieboek constant actueel blijft. In het boek vind je ook:
- Meer dan 110 oefenvragen
- Antwoorden op de oefenvragen, met een toelichting
- Uittreksels van ieder hoofdstuk, om de stof nog eens snel te kunnen teruglezen

Met dit auto theorieboek bereid je je goed voor op het CBR auto theorie-examen. Met de oefenvragen in het boek toets je je kennis en wen je vast aan de vragen die je op het theorie-examen krijgt. Wil je toch nog meer oefenen? Daarvoor biedt LeerTheorie BV nog veel meer oefenvragen in het oefenboek, oefen CD of USB-stick of online.

Auto Theorie Samenvatting 2019
LeerTheorie heeft een zeer professionele en uitgebreide samenvatting van het gehele boek auto rijbewijs B geschreven. De samenvatting bestaat uit 60 pagina's en wordt meegezonden met het boek. Het volgt dezelfde indeling als het theorieboek. Je kan alleen de samenvatting lezen en zo op gemakkelijke wijze het theorieboek erbij nemen wanneer je meer informatie nodig hebt.
Inclusief de verkeersborden!10 uur Online examentraining met Theorie uitleg en oefenvragen

Simuleer een CBR theorie-examen in de Online Examentraining. Beantwoord de vragen en oefen vast voor je daadwerkelijke examen. Verzeker jezelf dat je slaagt en voorkom extra kosten van herexamens. Direct en overal online toegankelijk. Op alle platformen geschikt. Op de smartphone, online op de pc en de tablet!
Inclusief:
-Online spoed theorie omgeving naar de hoofdstukken van het CBR.
-Oefenvragen ingedeeld in de CBR categorieën
-Examens net zoals het CBR!

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.