STOKVIS*Liefdes Van Mijn Leven

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
STOKVIS*Liefdes Van Mijn Leven

€ 21.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 8718627950227, , UND
Formaat: 14.4 (h) x 12.6 (b) x 1.1 (d) cm. Gewicht: 103 gram.

Uitgever: Coast To Coast Music Group B.V.

beschrijving

Tracklisting:
01 Rotterdam 3.20
02 Een zomer aan zee 3.34
03 Evelien 3.18
04 Partner Punt NL 3.07
05 Een op Anita 3.24
06 Op een zomerdag (live) 3.26
07 Merci Mamma 2.30
08 Zij is mijn fantasie (live) 3.20
09 Een liedje voor Patricia Paay 2.57 (extended version)
10 Al het moois 3.19 (Quinten Rietveldt als Japie Stokvis)
11 Du 4.46

Promotie:
radio Rijnmond
Omroep Max (tv)
Interview IN AD.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)ALLES OVER SIMON

Dankzij zijn verschijnen in de televisieserie Toen Was Geluk Heel Gewoon is Simon Stokvis de beroemdste putjesschepper van ons land. Zelf vindt hij de term ‘putjesschepper’ geen gelukkige, maar het ligt nou eenmaal lekker in de volksmond, vandaar dat hij er vrede mee heeft. Zelf echter, beschrijft hij zich liever als rioloog of faecaliadeskundige. Hij weet alles van het rioolgebeuren en kent alle ‘ins’ en ‘outs’. Simon heeft een geweldige carrière gemaakt in de Rotterdamse Riool. Hij werkt er sinds zijn twaalfde - is gelijk na de lagere school begonnen - en is sinds oktober 1965 hoofdredacteur van de Bruine Rotterdammer. De Bruine Rotterdammer is het onafhankelijk opinieweekblad van de Rotterdamse Riool. En wat ooit begon als een eenvoudig rioolkrantje is inmiddels uitgegroeid tot een weekblad waar rekening mee gehouden wordt. De Bruine Rotterdammer is vandaag de dag niet meer weg te denken uit het landelijk weekbladenaanbod. In de hoedanigheid van hoofdredacteur heeft Simon de afgelopen decennia menig prominent mogen ontmoeten.

Zijn interviews met onder andere Mick Jagger, Neelie Smit-Kroes, boer Koekoek en Koningin Juliana mogen gerust kroonjuwelen in de vaderlandse journalistiek worden genoemd.
En waar Toen Was Geluk Heel Gewoon ophield, ging Simon Stokvis verder. Zo debuteerde hij in april 2011 als zanger en maakte hij een cd met dertien onvergetelijke sjanssongs.
De hitsingle Rotterdam Wordt Wakker stond wekenlang in de hitlijsten, en de clip van dit nummer is een regelrechte knaller op YouTube.
In het televisieprogramma KoffieMAX is Simon iedere veertien dagen aan het woord als columnist. In deze columns beschouwt Simon,
op geheel eigen wijze, de toestand in de wereld. Simon is ook in levende lijve te bewonderen.
Een ieder die iets te vieren heeft kan een beroep op hem doen. Een verjaardag, een bruiloft of welke bijeenkomst dan ook: muzikaal bijgestaan door vriend en collega Bep Roodenburg zorgt Simon Stokvis voor een onvergetelijk optreden. Op de SS Rotterdam werd op 24 mei onder grote belangstelling het album gepresenteerd.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.