Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 

€ 13.99

ISBN: 8718456023826, ,

Uitgever: Heartselling B.V.

beschrijving

Erik Beekes speelt en zingt een reiziger. Hij heeft twee koffers. Koffers die heel belangrijk zijn voor zijn muzikale reis. In de ene koffer zitten liedjes en in de andere koffer zitten gedichten van Neerlands belangrijkste schrijfster van kinderpoëzie en proza: ANNIE M.G. SCHMIDT.

ANNIE wist als geen ander de fantasie en de gedachten van kinderen te prikkelen. Gekke liedjes, mooie liedjes, stoute liedjes, lieve gedichten, rare gedichten, leuke gedichten. Wolgang Maiwald voorzag de liedjes van verrassende nieuwe arrangementen. Daardoor voelt het overbekende repertoire van Annie M. als compleet nieuw. Eric voegt door zijn uitvoering een extra dimensie toe aan het rijke Annie Schmidt oeuvre. Kinderen worden door dit materiaal meegenomen naar een wereld waarin werkelijkheid en fantasie door elkaar gaan lopen. Voor ouders een feest der herkenning, voor hun kinderen een kennismaking met de wondere wereld van ANNIE M.G. SCHMIDT.

Nog nooit vonden kinderen twee koffers zó bijzonder. Door middel van levende poëzie komen zij in aanraking met de woorden uit de pen van deze unieke auteur.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.